Dragana Mirković napustila kuću u Beču, deca joj priredila iznenađenje (FOTO)

IMG 3893

Folk zvezda Dragana Mirković oglasila se danas na društvenim mrežama sa najlepšim vestima i nije skidala osmeh sa lica.

Naime, ona je pre nekoliko dana održala koncert u Italiji, a sin i ćerka su je iznenadili, pa su majku podveli na jedno kratko porodično putovanje.

Draganu Mirković iznenadila deca, ponosna majka blista u zagrljaju Marka i Manuele

WhatsApp Image 2024 04 23 at 16.13.47

-Ono kada posle prelepog koncerta, Marko i Manuela povedu mamu u Veneciju – napisala je Dragana uz fotografiju sa decom.

WhatsApp Image 2024 04 23 at 16.13.45

Dragana poslednjih meseci prolazi kroz period razvoda, a pevačici su upravo sin i ćerka najveća podrška u teškim momentima.

WhatsApp Image 2024 04 23 at 16.13.48

Podsetimo, pevačica se pre mesec dana oglasila saopštenjem za medije gde je navela da stavlja tačku na brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem nakon 24 godine ljubavi.

-Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka – rekla je Dragana tada i dodala:

-Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

BONUS VIDEO – Dragana Mirković koncert Arena

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/ Privatna Arhiva/Dragana Mirković,
Autor: A.Milinković