Sandra Rešić progovorila o nastupima na romskim veseljima: „Nije sve u bakšišu“

321ca327a39d05705e5971b79afe6bdad0c437cd

Pevačica Sandra Rešić u nedavnom gostovanju na Grand televiziji priznala je da u poslednje vreme sve češće nastupa na privatim veseljima.

Kako kaže to je jedna potpuno druga atmosfera, nego kada peva u nekom klubu ili diskoteci, a od samog početka karijere redovna je pevačica na romskim veseljima.

-Dosta se radi, ali sam negde težila ka tome i snimala sve te pesme, sve što sam radila u poslednjih par godina išlo ka tome da bi se što više radilo. U poslednje vreme radim više po privatnim svirkama, što mi je jako drago jer to volim. Koliko volim da radim klubove, toliko volim da radim i privatne svirke – rekla je ona.

resic

Tokom razgovora, voditelj Zoran Pejić Peja javno je pohvalio Sandru jer je imao prilike da se uveri kako ona radi kada su veselja u pitanju, a ona je potvrdila da su nekoliko puta do sada radili zajedno.

-Iskreno da kažem, više volim to nego bilo šta drugo i nije to samo do bašiša, to je i do topline, prosto je ta atmosfera nekako drugačija. Bar si ti Pejo imao prilike milion puta da vidiš kako radim te proslave, radio si dosta na svadbama kada sam ja pevala. Nekako ne stajem i negde je narod to podržao – zaključila je ona u emisiji „Pesmom za dušu“.

BONUS VIDEO – Peja o novoj sezoni:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković