Sandra Rešić priznala šta je najviše nervira kod kolega: „Zaboravlja se ko su bili pre jer su sada zvezde“ (VIDEO)

sandra resic otkrila ko je od kolega nervira

Pevačica Sandra Rešić gostujući u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“ priznala je da je pojedine kolege nerviraju i to zbog toga što su na lakši način došli do mesta na estradnoj sceni.

sandra resic sta je navise nervira kod kolega

Ne krije da su je ranije iritirale takve priče, a posebno to što se zaboravlja ko je na koji način došao do svog mesta i kako je izgledao taj put.

-Da li postoje kolege ili koleginice da me kod njih nervira što su nekako mnogo lakšim putem došli do ovoga gde su sad i da se nekako sve zaboravlja što im se dešavalo, šta su radili i da im je to sada sve oprošteno. Na primer ja se pojavim posle godinu dana, ubijem čoveka ne daj Bože i sve mi je orošteno jer sam zvezda, to ne na primer nervira – rekla je ona u emisiji „Bez fitera“.

sandra resic sta je nervira kod kolega

Sandra kaže da je ipak ona sve morala da ostvari na teži način, ali priznaje da takav put nije želela, već se tako zadesilo.

-I to sada ne gledam na takav način, nekada sam gledala i pitala se „Kako je moguće druže“. Sada sam shvatila da se svako bori na svoj način i apsolutno ima pravo na to. Ako neko ima stomak za nešto, izvoli. Ja sam u životu išla težim putem, ne zbog toga što sam to želela, nego se zadesilo tako – zaključila je Sandra.

U videu pogledajte šta je Sandra još rekla u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković