Sandra Rešić otkrila detalje linča koji je preživela: „Ne bih volela da se sećam toga“

Sandra Resic e1695227503815

Pre nekoliko dana navršilo se punih 16 godina otkako je preminuo legendarni Nino Rešić, otac pevačice Sandre Rešić koja je u suzama na dan godišnjice njegove smrti.

Gostujući u jednoj emisiji pevačica je govorila o teškom periodu kada je zbog poznatog oca doživljavala velike neprijatnosti.

-Preživela sam medijski linč kada sam se pojavila kao njegova ćerka. Da li zato što ontada uveliko nije bio živ ili sam ja odavala takvu energiju da prosto nisam legla ljudima u tom trenutku – ispričala je Sandra u jednoj emisiji.

sandra resic nova pesma

Ona je dodala da je imala velike traume zbog toga.

-Kada se saznalo da sam njegova ćerka, imala sam utisak kao da sam ja jedino dete poznatih roditelja koja želi da krene njihvoim stopama koje je zbog toga toliko osuđivano. Osećala sa se kao da su nekim drugima dizali ogromni aplauzi samo sam ja bila meta najgorih napada – rekla je Sandra.

41b9ffa505be86d7e759bdd2a5685e8cece4576c

Pevačica je otkrila i da su se neprijatnosti koje je doživljavala dešavale nekoilko godina.

-To je išlo toliko daleko da je bilo i vređanja na verskoj osnovi. Ne bih volela da se sečam toga jer su to zaisa bile strašne uvrede. Mi smo kod kuće čupali kosu sa glave. Prošli smo pakao koji nije trajao kratko, već dobre dve do tri godine – ispričala je Ninova ćerka.

BONUS VIDEO Sandra Rešić bez dlake na jeziku o bivšim ljubavima

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić