Jelena Gerbec doživela neprijatnu situaciju sa Bekutom na Breninoj slavi: „Bilo mi je baš krivo“

DSC06351

Jelena Gerbec doživela neprijatnu situaciju sa Bekutom na Breninoj slavi o čemu je pričala u emisiji „Grand Magazin“.

Od kako se pojavila na Grandovoj sceni i stekla slavu u „Zvezdama Granda“ Jelena je postala jedno od omiljenih lica među kolegama što joj danas veoma laska.

-Nisam takav tip i to nikada nisam radila. Bukvalno sam takva kakva sam i što kažu žena iz naroda. Ne mogu da kažem devojka iz komšiluka jer više nisam devojka! (smeh) Ne znam ja da se foliram iako mi nekada dođe- rekla je Gerbec za Grand.

JELENA GERBEC NNK SNIMANJE 07122022 FOTO MUNJA 12 ok

Iako nikada nije imala neprijatna iskustva sa kolegama, jednu situaciju sa Anom Bekutom, pevačica ne može da zaboravi.

-Nisam stvarno imala neprijatna iskustva. Ali skoro mi se desilo, kod Brene smo bili na slavi i Ana Bekuta je bila tu, a ja sam pored nje prošla onako, nekako stidljivo. Bila sam u fazonu baš će ona mene da prepozna i ona meni kaže „Gerbec, nećeš da se javiš?“ i onda mi je bilo baš onako neprijatno. Bila je takva situacija, nisam želela ženu da prekidam tokom razgovora- objasnila je Jelena, a potom dodala:

-Ta situacija mi je baš ostala u sećanju i baš mi je nekako bilo krivo!

e3dd0d22c13b9ce0105a0c3322d5554470dc9e7d

Uprkos razvodu Jelena se sjajno snašla i privatan i poslovni život je sjajno uklopila.

-Gledam svoja posla i od ponedeljka do petka sam mama, a vikendom žena koja radi. To je sve ono što sam zamišljala. Ostvarila sam sve što sam želela. Baš sam rekla mami da živim svoj san- poručila je za osmehom.

BONUS VIDEO: Valentina Cvetković iskreno o razvodu i „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović