Hasan Dudić progovorio o Prijinom uspehu, ne može da zaboravi šta joj je rekao na početku karijere: „Išle su mi suze, ona to zna“

hasan dudic

Dok raspodaje najveće koncertne hale u regionu, Hasan Dudić progovorio o Prijinom uspehu. Muzičar otkrio šta joj je rekao na početku karijere.

Aleksandra Prijović sa samo 28. godina uspela je da ostvari ono o čemu mnogi pevači sanjaju. Nakon tri uzastopna koncerta u Beogradu, nastavlja da puni arene i koncertne sale u celom regionu čime je zapečatila svoje ime u sam vrh estrade, a o njenim uspehu sada je progovorio Hasan Dudić.

aleksandra prijovic pre zvezda granda 1

Ja sam toliko srećan za nju kao da je moja ćerka i ona to zna. Verujte da su mi suze išle od sreće kada sam čuo što je ona sve te arene rasprodala. Čim je ona počela da peva ja sam rekao ona je najbolji ženski vokal, ona je naslednica Vide Pavlović – rekao je Dudić u emisiji „Grand Magazin“.

hasan d

Podsećamo, Aleksandra je govorila i o svojim emocijama koje su je peplavile tokom koncerata u Beogradu.

Mislim da svako ko je emotivan, ja sam možda malo više nego što treba, ali mislim da emocije ne treba sakrivati. Meni je najveći utisak s koncerata ta eksplozija emocija. Od prve do poslednje pesme su svi sa mnom pevali uglas. Ja sam i na koncertu rekla da kad sam najavljivala pesmu “Sve po starom“ moji baka i deka su bili tu, njima sam tu pesmu posvetila i kad sam videla njih koji su živeli za to da dožive taj moj uspeh, počela sam da plačem. Ne znam kako sam uspela da otpevam. Pesma “Devet života“ isto, kad je pevam dešava se u meni nešto što ja ne mogu da iskontrolišem. Želim da svaka publika doživi ono što je bilo u Beogradu. Bavimo se trenutno time da svaka publika bude ispoštovana, da bude emotivno i da bude veselo.

BONUS VIDEO- Aleksandra Prijović koncert Beograd:

NE PROPUSTITE I :


Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić