Login/Registracija

Sandra Rešić otkrila nepoznate detalje o Desingerici, ono što je uradio sa „jugom“ ostavilo ju je bez teksta

Sandra Resic 1

Kontroverzni reper Desingerica ušao je u žižu javnosti nakon skandaloznih nastupa i izjava, a sada je pevačica Sandra Rešić progovorila o njemu.
Ona se prisetila njihovog zajedničkog odrastanja i ispričala kakav je on zaista.

desingerica 5

-Razlika je za 180 stepeni, odrasla sam sa njim, Desingarica je za njega scenski nastup, kao što ga imaju sve svetske zvezde. Međutim, Dragomir Despić (pravo ime repera) sa kojim sam ja odrastala, kada smo imali 20 godina, on me zvao da mi kaže da dolazi po mene kabrioletom. Mi tada nismo imali ni za cigare, pa sam ga pitala odakle mu pare, a on mi je rekao da se ne brinem i da siđem. Kada sam to učinila, on je došao Jugom kome je isekao krov, odnosno lim, a nije ga ni skinuo do kraja, već je krov faktički lepršao nazad – započela je Sandra, pa nastavila:

41b9ffa505be86d7e759bdd2a5685e8cece4576c

-Potom je izvirio iz tog starog Juga i rekao ‘a bajo? Upadaj!’ Ja Despića znam kao porodičnog čoveka, koji ima malu devojčicu, on je posvećen svojoj ženi, maltene nigde ne ide bez nje. Devojčica im je fenomenalno vaspitana. Ljudi generalno njega ne kapiraju, a kod nas je tako, kada nešto ne razumemo mi osujemo paljbu, ispsujemo, uperimo prstom.

BONUS VIDEO: Sandra Rešić bez dlake na jeziku o bivšim ljubavima

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić