Evo ko je sve od poznatih došao na sahranu Cipkinog muža: Pevačicine kolege u suzama (FOTO)

WhatsApp Image 2024 05 17 at 13.40.26
Telegraf.rs Ustupljene fotografije

Suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke  Nebojša Stojićević Jarin, biće sahranjen danas, 17. maja, na groblju u Gornjoj Vranjskoj u 14 časova u Šapcu.

Prijatelji, rodbina, poznanici i komšije okupili su se ispred porodičnog doma preminulog gde opelo služi osam sveštenika.

WhatsApp Image 2024 05 17 at 13.41.23
Telegraf.rs Ustupljene fotografije

Kako prenose domaći mediji, više od 200 ljudi došlo je da isprati Nebojšu na večni počinak, a među njima su i kolege njegove supruge.

WhatsApp Image 2024 05 17 at 14.32.36
Telegraf.rs Ustupljene fotografije

Pored kume Ivane Šašić, na sahranu je došao i Cipkin kolega Slobodan Đurković u pratnji prijatelja i saradnika.

Podsetimo, Ivana Šašić se oglasila za medije i otkrila da je još uvek u šoku zbog smrti kuma i dugogodišnjeg prijatelja.

– Pod lekovima sam od juče. To mi je najbolji prijatelj, odrasli smo u ovoj ulici zajedno. Divan čovek, nema kome nije pomogao. Duša od čoveka. Sjajna porodica, familija, svi su bili jako složni. Porodica za primer – rekla je Ivana vidno potrešena za Kurir.

WhatsApp Image 2024 05 17 at 14.32.25
Telegraf.rs Ustupljene fotografije

Kako je Cipka za Grand govorila, suprug joj je bio najveća podrška u karijeri, iako se dugo trudila da njegov identitet sakrije od očiju javnosti.

-Na venčanju su bili samo kumovi i mi. Nisam se udala baš brzo i izgovorila sam „da“ svom dugogodišnjem partneru – otkrila je pevačica za Grand i priznala da su se skućili u stanu u Šapcu.

-Bili smo u dilemi da li ćemo živeti u Beogradu ili Šapcu, ali smo se na kraju opredelili za Šabac. Imamo u planu u nekom periodu malo ovde, malo tamo da živimo, ali nikako iz Šapca da se mrdamo. Biće dve relacije, i ovako živimo na dve relacije.

BONUS VIDEO – Cipka o mužu i braku

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Telegraf.rs Ustupljene fotografije,
Autor: A.M.