Muk ispred porodične kuće Cipkinog preminulog muža, kola Hitne pomoći parkirana u dvorištu

ciokin muz sahrana
Telegraf.rs/Ustupljene fotografije

Nebojša Stojićević Jarin, suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke, biće sahranjen danas, 17. maja, na groblju u Gornjoj Vranjskoj u 14 časova.

Opelo će se održati u 13 časova u porodičnoj kući. Kako su saopštili i njegovi bližnji, Jarin preminuo juče, 16. maja, od posledica srćanog udara u 52. godini života.

WhatsApp Image 2024 05 17 at 13.40.04
Telegraf.rs/Ustupljene fotografije

Ispred porodične kuće od rane zore pristižu prijatelji, familija, komšije da izjave saučešće zbog smrti biznimena, koji je iznenada preminuo.

nebojsa jarin stojicevic 830x0 1
Telegraf.rs/Ustupljene fotografije

Ispred porodičnog doma vlada muk i tišina koji razaraju, a u vazduhu se tuga sve vreme osećala. Kola Hitne pomoći su parkirana u dvorištu porodične kuće, u kojoj, kako saznajemo žive, majka i brat, s obzirom da je i otac Nebojše, preminuo pre mesec dana.

Capture 6

Podsetimo, Cipkin suprug bio je i poznati funkcioner, ali i direktor raznih preduzeća, a kako tvrde domaći mediji nikada nije žalio da ulaže u Cipkinu karijeru.

Kako je pevačica za Grand govorila, suprug joj je bio najveća podrška u karijeri, iako se dugo trudila da njegov identitet sakrije od očiju javnosti.

Na venčanju su bili samo kumovi i miNisam se udala baš brzo i izgovorila sam „da“ svom dugogodišnjem partneru – otkrila je pevačica za Grand i priznala da su se skućili u stanu u Šapcu.

-Bili smo u dilemi da li ćemo živeti u Beogradu ili Šapcu, ali smo se na kraju opredelili za Šabac. Imamo u planu u nekom periodu malo ovde, malo tamo da živimo, ali nikako iz Šapca da se mrdamo. Biće dve relacije, i ovako živimo na dve relacije.

BONUS VIDEO – Cipka o mužu i braku

PROČITAJTE I:

(Kurir)

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Telegraf.rs/ngbakery.com,
Autor: A.M.