REŠENA MISTERIJA: Aleksandra Mladenović NIJE kuma Vanji Mijatović, već…

I dalje se priča i piše o svadbi Vanje Mijatović i njenog izabranika Aleksandra koja se održala ove srede u jednom luksuznom beogradskom restoranu.

aleks i vanja

Pored mladenaca, na venčanju je sigurno bila najveselija mladoženjina kuma, pevačica Aleksandra Mladenović koja je za naš portal sumirala utiske sa proslave.

-Bilo je prelepo, zaista. Ja sam bila mladoženjina kuma, a Marina Radosavljević je bila Vanjina kuma. Kada su mi rekli da će se uzeti ja sam bila presrećna- kaže ona i otkriva da se Vanja i Aleksandar još uvek nisu venčali.

-Mislim da će venčanje biti kasnije, ovo je samo bila žurka za porodicu i prijatelje– istakla je Aleksandra koja je mladencima za prvi ples na ovoj proslavi zapevala svoju pesmu “Poseban“ što je u sali izazvalo lavinu emocija.

Međutim, Mladenovićka ne krije sreću što će se u bližoj budućnosti okumiti sa njima i na drugi način.

ipiccy image 13

-Ja ću krstiti njihovo dete. To mi je drugo kumstvo, bila sam kuma i Neši Manojloviću, zaista je poseban osećaj kada te neko odabere za kuma. Isto je bilo i kod Neše, kad mi je rekao da se ženi ja sam bila toliko srećna da je njegova žena odmah rekla da ja moram da im budem kuma – dodaje ona.

Pevačica je za naš portal otkrila i to šta im je donela na poklon i da li je bila široke ruke.

-Koverta naravo, to je sada najbolji poklon i to nosim svima na veselja – zaključila je Aleksandra Mladenović za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković