Login/Registracija

OGLASILA SE ANA BEKUTA I OŠTRO DEMANTOVALA NATPISE: Ovo je istina o odnosu sa Mrkinom bivšom ženom! ( FOTO)

Nakon pisanja pojedinih medija da Ana Bekuta živi sa bivšom suprugom Milutina Mrkonjića, Draganom, pevačica se oglasila i stavila takčku na sva nagađanja.

Ana nije mogla više da ćuti, pa se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i bez zadrške rekla sve što joj leži na duši.

-Dragi moji, danas je u srpskim medijima izašao članak u kome se navodi da živim s Draganom Mrkonjić i vodim je na lekarske preglede, dok u njenom stanu živi moja unuka Sonja. Svaka informacija u tom članku je potpuno netačna, a ton kojim je napisan i izmišljotine koje su navedene u članku su zaista uznemirujuće svakoj pristojnoj osobi – rekla je pevačica i dodala:

-O Dragani Mrkonjić nikada nisam i nikada neću reći ni jednu ružnu reč. Žao mi je što na ovakav način moram da se borim protiv neistina koje već godinu dana pišu o mom odnosu sa Draganom Mrkonjić, ali ne postoji drugi način osim da demantujem svaku izmišljotinu koja se pojavi u novinama u svrhu manipulacije javnošću i portretiraju mene kao negativke. Zaista je bilo dosta!

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković