Rasta ispozivao Vesnu Đogani: „Bila je sa svojim ljubavnikom kod mene“ (FOTO)

d2efa7da2300427f14f8c4ba74aaf04d9f7a53f3

Pevačica Vesna Đogani isprozivala je trepere i njihovu muziku, navodeći da Rasta, Devito i Vojaž neće postojati na muzičkoj sceni za dve godine.

Rasta ispozivao Vesnu Đogani

1d33b643fda90d07fc1f63f28c5d741dfb8f97bd

Reper Stefan Đurić Rasta brzo je rešio da odgovori koleginici putem svog Instagrama, a kako se čini, sada nije birao reči.

-Ko će da podseti gospođu da je bila sa svojim mužem/ljubavnikom kod mene u studiju da izmole pesmu – napisao je on, a prenosi Kurir.

rasta isprozivao vesnu djogani

Inače, Đoganijeva je navela i da je treperima bitan samo novac koji zarađuju, a ne i karijera i opstanak na sceni.

-Vojaž, Rasta, Devito, oni samo hoće brzu lovu, dobru lovu, oni neće biti tu za dve godine sigurna sam. Oni gledaju biznis, oni sad kako se ponašaju u svojoj karijeri, oni to rade kao biznis, to je svima nama jasno. Njega ne zanima da za trideset i nešto, plus, radi i ide na tezge, boli ga uvo. Pa i dan danas on izbaci album da bi dobijao od Spotifaja i ostalo, mislim jasna nam je matematika, mi koji smo stariji, koji se bavimo time malo duže – istakla je Đoganijeva u podkastu „Memecast“.

BONUS VIDEO – Vesna i Đole o prodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: A.M.