Login/Registracija

Amar Gile se obratio Tei Tairović nakon spektakla u Sarajevu, posvetio joj emotivne reči: „Velike stvari tek dolaze“

Amar Gile i Tea Tairović
Amar Gile i Tea Tairović

Tea Tairović sinoć je održala koncert za pamćenje u Sarajevu koji je bio rasprodat do poslednjeg mesta, a pevačica je priredila spektakl neviđenih razmera za sve ljubitelje njene muzike.

Tokom višečasovne žurke, publika je skakala i pevala uz njene najveće hitove, a pravo iznenađenje večeri bilo je kada joj se na sceni pridružio Amar Gile Jašarspahić.

amar i tea
Amar Gile i Tea Tairović

Amar Gile i Tea Tairović

Inače da bi ispoštovao ovaj koncert on je stigao čak sa nastupa iz Makedonije– najavila je Tea dragog kolegu uz taktove pesme „Jorgovani“ koju su zapevali u duetu, a zatim je pevač ostao na bini i otpevao još nekoliko hitova.

Nakon što se slegli utisci, Amar se danas javno obratio Tei emotivnim rečima.

Ogroman ponos i sreću osećam prema svojoj sestri koja je pokazala kako se radi posao. Velike stvari tek dolaze , čast mi je bilo gostovati na tvom koncertu u mom Sarajevu– poručio je Gile uz fotku i video koji je podelio sa sinoćnog spektakla.

Amar Gile i Tea Tirović

BONUS VIDEO- Koncert Tee Tairovič u Beogradu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić