Vesna Đogani odbila ponudu koju njene kolege priželjkuju: „Nudili su mi ogroman novac“

f61d45fb02fa46a95f53841f1d415e426cb5f2e7

Pevačica Vesna Đogani, nedavno je za medije saopštila kako je odbila sponzore koji su joj nudili veliki novac za reklamu, a onda i dodala da li kod policije koristi „protekcije“ jer je poznata.

– Jako sam birala šta ću da reklamiram, odbila sam sve kladionice koje su mi nudile ogroman novac. S obzirom da sam roditelj i da vodim zdrav život, to mi nije bio prioritet. Nudili su mi mnogo para, ali rekla sam ne. Nije mi bilo teško da odbijem, nije bilo sekunde razmišljanja, imam ja dovoljno. Ako do sad nisam stekla, onda stvarno… Bilo bi stvarno bezobrazno da tako nešto uradim – istakla je pevačica.

Screenshot 2023 11 26 195324
Instagram/djoganivesna

Kako je pevačia već dugo vremena na estradnom nebu, otkrila je da li usled toga dobija određene protekcije kod policije.

-Protekcije samo koristim u dobrim momentima. Đoletu nekada progleda policija kroz prste. Ja ne vozim, ali kad on napravi neki belaj, ja budem šarmantna. Naravno, ako je veliki prekršaj, onda ništa- rekla je pevačica.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Nermin i Viki napravili žurku u kolima

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: V.B.