Login/Registracija

Rade Vučković iskritikovao ćerku: „Ona je jako čudan tip“

jelena i rade vuckovic

Tekstopisac i kompozitor Rade Vučković jednom prilikom gostujući u emisiji „Grand Magazin“ priznao je zbog čega još uvek napisao pesmu za ćerku Jelenu.

Iako je njegova naslednica već godinama na estradnoj sceni i ima iza sebe nekoliko uspešnih pesama, Rade ističe da i on i Jelena imaju isti problem kada je karijera u pitanju.

-Jelena je krenula mojim i Gordaninim stopama i lepo joj to ide. Moram da kažem da je ona jedan vrlo čudan, vakumirani tip. Nije veliki karijerista i sve radi sa pola snage, ne ulaže mnogo sebe, ali je verovatno to poprimila od mene. I ja sam sam u njenim godinama radio sa pola snage, moralo je sve da mi se namesti, servira, pa sam vodio i neki boemski život, zbog toga sam propustio mnoge prilike, pojavljivanja i putovanja – rekao je on.

Capture 1 35

Uprkos tome što se nije dao svoj maksimum kada je potencijal njegovog talenta u pitanju, Rade ističe da je zadovoljan uspehom koji je postigao i dodaje da je i njegova ćerka na dobrom putu.

-Ja sam Jeleni uvek tako govorio, da sma ja jedan stari Boing, avion koji je od starta leteo samo sa jednim motorom. Na kraju sam došao u to nebo koje sam dodirnuo sa svojim pesmama i karijerom. Jelena ide sada našim stopama, vidim da ima dosta fanova, putuje i radi.

c07e1712e27cbe076f8fff8041a40cd7b8c0bf64

Do sada je nekoliko puta zajedno sa ćerkom najavljivao pesmu, ali je na kraju otkrio zbog čega još nisu uspostavili saradnju.

-Meni mnogi ljudi zameraju što mi ne sarađujemo i što nismo radili do sada zajedno. Ja kada nešto napiše, ona kaže „Tata možeš ti to i bolje“, i eto još uvek nema pesme, ali biće sigurno – kazao je Rade u jednom gostovanju na Grandu.

BONUS VIDEO – Hitovi koje su odbili pevači

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković