Nakon razvoda Kaja Ostojić ponovo srećna u ljubavi: Evo ko je muškarac koji je osvojio njeno srce

KAJA OSTOJIC GP SNIMANJE 25042023 FOTO FILIP 238

Ljubavni život pevačice Kaje Ostojić oduvek je intrigirao javnost, posebno od kada je uplovila u ljubavnu romansu sa čak trinaest godina mlađim dečkom.

Naravno, mnogi se pitaju ko je muškarac koji je uspeo da osvoji srce atraktivne pevačice.

Kako prenosi Blic u pitanju je dvadesetsetmogodišnji Darko koji nije poznat javost, ali je sin uspešnog biznismena.

-Mediji jako vole da pišu o mom ljubavnom životu, ali ne bih da detaljišem. Život je lep… To da sam se samo prvi put udala iz ljubavi je glupost. Moj treći brak je bio da bih ja ostala u Belgiji, da bismo mogli da živimo zajedno tamo. Nije nam bio ovako potreban papir, nama je bilo lepo i bez papira… Sadašnji dečko je iz Beograda – otkrila je Kaja nedavno.

Inače, Kaja je nedavno u razgovoru za Grand priznala da joj je mnogo vremena trebalo da shvati da svoje obaveze i sebe treba da stavi ispred muškarca.

-Ljubav je trenutno u drugom planu, što ne znači da je nema, ali jednostavno sam se sada fokusirala na posao. Nisam spremna više na neke kompromise, bitno mi je da nema neke tenzije. Strašno je bitno biti srećan i imati vremena za sve stavri koje voliš u životu. Ljubav nije odricanje i nije recimo da se ja odreknem posla zbog muškarca. Trebalo mi je četrdeset godina da to shvatim, ali nikad nije kasno – zaključila je pevačica za Grand.

KAJA OSTOJIC ZGS SNIMANJE 03052023 FOTO FILIP 123 ok

Podsetimo, Kaja Ostojić iza sebe tri braka, a iz prvog braka sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok je treći sa Džuniorom Džekom okončan nakon sedam godina ljubavi.

82708adb357a30b3aef80bb2f05ab77f1d48cbed

POGLEDAJTE I:

Autor: J. Jović