Login/Registracija

Aleksandru Mladenović usred emisije obuzele emocije: „Samo što ne zaplačem, kunem ti se“ (VIDEO)

Voditeljski dvojac Vesna Milanović i Siniša Medić uvek se trude da svoje goste dočekaju kao pravi domaćini, a ove subote uspeli su da iznenade pevačicu Aleksandru Mladenović.

Potpuno neočekivano pustili su joj video njenog nastupa kada je kao devojčica od samo jedanaest godina zapevala u emisiji Grand show.

aleksandra mladenovic

Njihov potez izazvao je lavinu emocija u studiju, a pevačica je netremce posmatrala ovaj video ne skidajući osmeh sa lica. Ipak, u jednom momentu Aleksandri su se oči napunile suzama.

-Samo što nisam zaplakala, kunem ti se. Sećam se ovoga, tada su Žika i Saša rekli „Ti ne pevaš kao da imaš 11 godina, kao da imaš 23!“ Takav mi je bio glas od samog početka (smeh)– rekla je Mladenovićeva.

mladenovicka
a.mladenovic

Inače, Aleksandra je nedavno objavila čak osam novih numera.

-Na par dana sam bukvalno izbacivala pesme jer nisam stigla ranije jer sam puno radila, a sebi sam u glavi dala neki rok. Osam novih spotova su takođe tu i to sam zaokružila na moj novi album koji se zove „Predstava“- rekla je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 8 1

Podsetimo, Aleksandra Mladenović nedavno je govorila da je mnogi porede sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

-Ceca je naša najveća zvezda i naravno da mi imponuej kada me porede sa njom.Od malih nogu slušam njene pesme, ali ne želim da budem niko od njih, već želim da budem Aleksandra Mladenović. Ne želim nikoga da kopiram, jednostavno želim da ostavim svoj lični pečat u karijeri- istakla je Aleksandra, a potom dodala:

-Nekako smatram da je bitno za sve pevače da budu svoji, treba da bude jedna Ceca, jedna Rada Manojlović, jedna Suzana Jovanović. Prosto mislim da svako treba da izgradi svoj lični pečat, bez kopiranja drugih. Mada, naravno da mi imponuje što me porede sa Cecom i što mi daju komplimente da pevam slično kao ona i da imamo sličan glas. Ali se urpkos tome trudim da budem Aleksandra Mladenović.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 4

BONUS VIDEO: Marija Šerifović donela neobičnu odluku na snimanju „Zvezda Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović