PRVO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI NAKON TUČE SA SESTROM! Indi poručila: „Jadna moja majka“

Indi 4

Žestoki sukob između sestara Indi i Edite Aradinović, koji je eskalirao tučom nasred ulice, zaprepastio je domaću javnost.

Indi je bila gošća u jutarnjem programu na Pink televiziji gde je govorila o sukobu sa sestrom.

Njih dve su se čupale i šutirale nasred ulice dok ih je nepoznati mladić razdvajao. Na kraju se u svađu umešala majka pevačica, koja je uspela da razdvoji ćerke.

– To nije star, a nije baš ni nov snimak. To se desilo relativno skoro. Kao i u svim porodicama gde ima ljubavi, ima i obračuna. Kod mene i moje sestre je samo zbog preterane sličnosti i temperamenata. Kad se spojimo to je jedna jaka energija. O Editi mogu samo reči hvale da kažem, to je osoba koja mene može da rasplače i nasmeje. Čupamo se, kidamo, ali to su zaista situacije koje se dešavaju u svakodnevnim životima, a mi smo javne ličnosti – rekla je Indi i dodala:

– Jadna moja majka, koja je carica koja je morala da prođe sve. Mi smo rođene sestre, nismo neprijateljice. Mi možemo da ne razgovaramo privatno, ali mi opet ne bismo pljuvale jedna po drugoj, to je zaista za mene vid nevaspitanja, nešto iznad porodice. Ja mogu da ogovaram nekog ko mi nije niko i ništa, ali rođenu sestru ne. Mogu u lice da joj kažem šta mislim – poručila je pevačica i prokomentarisala glasine da postoji navodni intimni snimak koi bi mogao da ugrozi Editu, te da su sestre zbog toga zaratile.

– Naravno da nije tačno, nema snimka. Može bilo ko mirno da spava i da postoji, mi se samo tako volimo, to je deo naše ljubavi. Ti odnosi pokazuju neku veštačku ljubav... – rekla je pevačica i otkrila da li joj prijaju poređenja sa Editom.

Edita Aradinovic 1

U jednom momentu voditeljka Jovana Jeremić je priznala da se i ona svojevremeno potukla sa svojom sestrom.

– I ja sam se tukla, pre 13 i 14 godina potukle smo se i ja i moja sestra u stanu. Sve je gorelo, gorela je cela zgrada. Oko nebitne stvari, stavila sam neku nadogradnju i ona je uzela da mi čupa nadogradnju i nastao je haos.

Autor: A. Milinković/Pink.rs