REKORDERI! Ovo su NAJKRAĆI brakovi na estradi: Poznati glumac izdržao svega 15 dana (VIDEO)

e4be4e874238b514c1e70fba6e5de2d7010857e4

Mnogi tvrde da je u današnje vreme teško održati brak, a još je teže ako je taj brak stalno pod lupom znatiželjne javnosti.

Često se piše i priča o najdugovečnijim brakovima na estradi, ali se manje zna i priča o onima koji su samo nekoliko meseci izdžali u bračnoj zajednici.

Razvodi ovih parova su danima su punili novinske stupce, a razlozi za prekid ljubavi bili su razni, od preljuba do drugih neslaganja i problema.

Jedan od najkraćih brakova na našoj javnoj sceni, jeste brak glumca Frane Lasića i njegove Ljiljane koji je trajao neverovatnih 15 dana.

Odmah za njim je pevač Danijel Alibabić koji je sa suprugom Jovanom u braku zidržao svega tri meseca. Nakon razvoda, ovaj par se danima medijski prepucavao saopštenjim ai izjavama, a izneli su i sav prljav veš iz privatnog života.

Pre braka sa fudbalerom Duškom Tošićem, pevačica Jelena Karleuša bila je u ljubavi sa biznismenom Bojanom Karićem. Međutim, njihova sreća nije dugo potrajala, pa se ovaj par rastao nakon samo tri meseca.

ipiccy image 45

Pevač Dado Polumeta je sve iznenadio odlukom da se ženi sa nastavnicom veronauke koja do tada nije bila poznata javnosti. Kako je samo venčanje za sve bilo neočekivano, tako je neočekivan bio i razvod koji je usledio nakon pet meseci zajedničkog života.

Pevačica Leontina Vukomanović stavila je tačku na ljubav sa violinistom Filipom Patom 2012. godine. U medijima se danima pisalo da postoji problem u njihovom odnosu, a potvrda tih priča usledila je odmah nakon toga kada je par priznao da se razvode. Kao jedan od razloga kraha ovog braka mediji su navodili vezu violiniste sa jednom pevačicom, ali to nikada nije potvrđeno.

Nataša Bekvalac iza sebe do sada ima tri braka, u prvom sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem bila je pet godina, sa rukometašem Ljubom Jovanovićem dve godine, a sa biznismenom Lukom Lazukićem šest meseci. Treći razvod izazvao je najviše bure u javnosti, a Nataša je bivšeg supruga prijavila policiji za nasilje u porodici.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/pixabay,
Autor: A. Milinković/Ž.Krstić