Sanja Vučić progovorila o Nemanji Gudelju, pa spomenula Anastasiju: „Ne želim da pravim farsu“ (VIDEO)

SANJA VUCIC NNK EMITOVANJE 06122022 FOTO MUNJA 43 ok

Pevačica Sanja Vučić imaće večeras težak, ali lep zadatak da žirira našim veteranima u emisiji „Nikad nije kasno“.

Pred samo snimanje pitali smo je kakve će kriterijume imati i da li će biti stroga.

-Ja ne volim da budem previše rigorozna, jako sam liberalna i opuštena. Kriterijumi su samo ti da ja volim da čujem kada neko lepo peva i to je to – kaže ona.

Nedavno je napustila Uraganke i počela solo karijeru. Nove pesme samo nižu uspehe, a Sanja otkriva koliko je ona zadovoljna postignutim rezultatom do sada.

-Prezadovoljna sam, pesme su dobro prošle, poslebno pemesma „Omađijan“, sa Nućijem sam se lepo dogovorila i želela sam da ima duet sa njim – dodaje ona i otkriva da li je teže nastupati u grupi ili solo:

-Prednosti su svakako to da sam odlučuješ, svoj si čovek, a mane to da je napornije i teže je sam nastupati i davati izjave medijima.

Nedavno se saznalo da ima dečka i da već neko vreme uživa u ljubavi, ali je pred kamerama i dalje škrta na rečima kada je ta tema u pitanju.

SANJA VUCIC NNK EMITOVANJE 06122022 FOTO MUNJA 1 ok

-Smatram da je intima nešto što treba da ostane moje, igrom slučaja se saznalo da jesam u vezi. Tako da je bilo suludo da skrivam i pravim neku farsu oko toga – kaže Sanja.

Mediji su je dugo povezivali sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji je sada u vezi sa Anastasijom Ražnatović, a Sanja je imala samo jednu poruku za njih.

-To su glupoti! Ja stvarno njima želim sve najlešpe i zaista se ne bih više oglašavala na tu temu -zaključila je ona, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/I.Grk