Ovako je izgledao prvi nastup Barbare Bobak pre nego što je postala poznata: „Bilo je jezivo, tremu sam gasila alkoholom“

prvi nastup Barbare Bobak
Prvi nastup Barbare Bobak

Nijedan početak nije lak, pa tako nije bio ni prvi nastup Barbare Bobak koja je zbog karijere napustila školovanje, a danas se može pohvaliti da je jedna od najtraženijih pevačica na našim prostorima.

Barbara je stekla enormnu popularnost kada je pre par godina snimila obrade zaboravljenih hitova, a sada se prisetila svog prvog nastupa.

prvi nastup Barbare Bobak

Prvi nastup Barbare Bobak

Jezivo (smeh). Ja sam počela da radim u razrađenom bendu gde je bila već pevačica i ja sam bila druga pevačica. Ja sam neko ko želi sve i odmah i ne mogu da kažem da me je udarilo na sujetu, ali pitala sam se što ja sada ne mogu da pevam sve vreme kada već sve pesme znam– prisetila se Barbara koja priznaje da je imala tremu.

Ipak, bila sam početnik i koliko god ti da znaš da pevaš, pevanje na mikrofon je drugačije moraš da znaš da barataš tom spravom da ti glas izađe najbolje moguće. To je bilo otužno, imala sam tremicu koju sam utopila u dosta bambusa ali odradilo se. Radili smo po kraju gde je poznato da ljudi nisu preterani veseljaci, gledaju te i sede takvi su i nije bilo baš lako, svaki početak je težak ali bitno je da je sada ovako kako je- ispričala je Bobakova.

barbara bobak asmm
Prvi nastup Barbare Bobak

Kao pevačica koja je zbog estrade napustila studiranje, otkrila je i da li je imala podršku okoline.

Nisam neko ko traži podršku i neko ko priča sa prijateljima o poslu. Ja sam njima ispričala svo su mi rekli da već znam sve, uradila sam domaći i trudila sam se da to ne utiče na mene i da posao ne donosim kući- iskrena je Barbara za „Extra Fm“.

BONUS VIDEO- Barbara Bobak splet:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić