Kraljica bakšiša osudila Selmu Bajrami: „To je svesna provokacija, duguje izvinjenje“

matea o selmi bajrami

Matea Stankovićl, u narodu poznatija kao nova kraljica bakšiša, oštro je osudila postupak Selme Bajrami koja je pokazala dvoglavnog orla na nastupu i time isprovocirala srpski narod do te mere da mnogi u Srbiji traži da se pevačici zabrani ulazak u državu.

Matea je za Grand istakla da je Selma vrlo svesno pokazala dvoglavog orla i iskritikovala pevačicin potez.

-To je čista provokacija koja je vrlo svesno urađena. Ne mogu da verujem da je to uradila, s obzirom da je u Srbiji izgradila muzičku karijeru i da je narod u Srbiji izuzetno cenio i voleo. Osuđujem to vrlo oštro– rekla je Matea za Grand i dodala:

-Smatram da Selma treba da se izvini srpskom narodu. Njeno ponašanje je nedopustivo za jednog umetnika, pevača, kako god okarakterisali njeno zvanje.

MATEA S

Matea je istakla da je i sama iz mešovitog braka, od majke Hrvatice i oca Srbina, te da sebi nikad ne bi dopustila da na bilo koji način isprovocira svoju publiku.

-S obzirom da sam rasla u mešovitoj zajednici, ne podržavam pokazivanje bilo kakvog nacionalnog obeležja koji može da se tumači kao politička provokacija. Smatram da mi pevači ne treba da ulazimo u političke tokove, niti da na nastupimo na bilo koji način huškamo narod, da li namerno ili slučajno. Muzika treba da spaja, a ne da razvdaja – istakla je Matea, dok je na pitanje da li pevač zbog bakšiša nepromišljeno napravi poteze koje bi mogli da isprovociraju publiku, odgovorila:

-Ne verujem, nema tih para koje bi mogle da nateraju pevača da huška i da provocira bilo koji narod.

Selma Bajrami prevarila menadzera 4

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. A./J.J.