„Proživela sam pakao zbog prevare“, Rada Manojlović ogolila dušu o bolnom trenutku

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 16112023 FOTO FILIP 23 ok

Pevačica Rada Manojlović je oduvek isticala da je veoma vezana za svoju porodicu, posebno sestru Mariju koja joj je najveći oslonac u karijeri.

Upravo zbog toga Rada se oduvek trudila da joj na neki način uzvrati i ona njoj bude vetar u leđa u teškim životnim situacijama, ali i ljubavnim brodolomima.

RADA MANOJLOVIC I ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA ok 1

Malo ko zna da je Radina sestra prolazila kroz emotivnu krizu nakon bolnog raskida, ali i da joj je Rada najviše pomogla da prevaziđe tešku situaciju.

-Godinu i po dana sam proživela pakao sa Marijom zbog toga. Bilo je situacija da je tešim i da plačemo zajedno. Meni je mnogo mučno kada se prekine neka ljubav jer su to životni lomovi – ispričala je za medije svojevremeno Rada.

-Moja sestra je bila deset godina sa tim momkom. Govorimo o životu koji se tada završio, umire ceo taj period i sve ono lepo nestaje. Putovanja, izlasci, prijatelji i sva ta sećanja nestaju- zaključila je.

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 21032024 FOTO MUNJA 11 ok 630x426 1

BONUS VIDEO: Šejla Zonić otkrila kako se nosi sa popularnošću nakon pobede u ZG

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović