Zorica Erić uhapšena u Hrvatskoj: „Držali su me u pritvoru do ujutru“

ZORICA ERIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 17

Pobednica muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Zorica Erić uhapšena je u Hrvatskoj.

Pravu golgotu pevačica je preživela pre tačno 20 godina, a razlog njenog privođenja, iako krajnje formalan, u praksi je bio ipak teško razumljiv.

83c859280d445b094f9b0d9a1863a2073f7bfb5c
Zorica Erić uhapšena u Hrvatskoj

Zorica Erić uhapšena u Hrvatskoj

Zorica je impresije o ozbiljnoj neprijatnosti koju je doživela opisala na svom Fejsbuk nalogu i otkrila da joj je zabranjen ulazak u Hrvatsku na godinu dana.

ZORICA ERIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 54

-Pre mnogo godina dok sam živela i radila u Bosni, u srpskom delu ne smeš da pevaš Šemsu, u muslimanskom delu ne smeš da pevaš Stoju, odem u Hrvatsku i čim sam progovorila na ekavici, uhapsili me jer nemam radnu dozvolu! Helou, radna dozvola 2003.!

Pevačici koja je došla da peva za 100 maraka u kafiću treba radna dozvola! Ne postoje zlodela koja se nisu radila u to vreme, ali eto meni iz Srbije sa prebivalištem u Republici Srpskoj trebala radna dozvola. Držali su me u pritvoru do 4 ujutru i ljubazno odvezli do graničnog prelaza, tj. deportovali, sa zabranom ulaska u Hrvatsku od godinu dana – napisala je Zorica Erić u svojoj objavi na Fejsbuku i uz sočne psovke prokomentarisala svoje neprijatno iskustvo.

zorica eric uhapsena u hrvatskoj 1
Printscreen Facebook Zorica Erić

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Iz „Zvezda Granda“ u „Nikad nije kasno“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić