Prija se hitno obratila Nini Badrić, ovo su svi zaboravili (VIDEO)

Nina Badrić je javno progovorila o Priji na čiji je rečun iznela niz pohvala, a Prijovićeva joj se sada hitno obratila i podelila neočekivani snimak.

Mlada muzička zvezda odmah je pronašla video iz svoje arhive sa jednog muzičkog takmičenja, gde je kao devojčica osvojila prvo mesto pevajući Nininu pesmu.

ipiccy image 12

-Draga Nina, ovaj snimak je nastao pre skoro 20 godina i osvojila sam 1. mesto na takmičenju sa Vašom pesmom. Hvala Vam na podršci i prelepim rečima! P.S. Verujem da ste obratili pažnju na moju koreografiju – napisala je Aleksandra i podelila snimak, koji možete videti na početku ovog teksta.

Nina Badrić o Priji

Podsetimo, Nina je prethodno istakla kako je raduje uspeh naše zvezde koja će u decembru održati pet koncerata u Zagrebu.

aleksandra prijovic zakazala drugi koncert u tuzli

– Kapa dole curi koja je rasprodala toliko arena znači svako ko je imalo normalan može joj se samo pokloniti ali zaista. Inače, meni je ona osobno mega draga, a još mi je draže kada su u Zagrebu radili neku anketu i kada su pitali ljude na ulici ko je to, a neko je rekao: „Nina Badrić“ – rekla je Badrićeva.

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović miks pesama

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić