Nina Badrić progovorila o Priji, otkrila kako je reagovala na njihovo poređenje: „Mogu samo da joj se poklone“

nina badrić o priji
Nina Badrić o Priji

Nina Badrić javno progovorila o Priji na čiji je rečun iznela niz pohvala.

Nina je istakla kako je raduje uspeh naše zvezde koja će u decembru održati pet koncerata u Zagrebu.

nina badrić o priji

Nina Badrić o Priji

Kapa dole curi koja je rasprodala toliko arena znači svako ko je imalo normalan može joj se samo pokloniti ali zaista. Inače, meni je ona osobno mega draga, a još mi je draže kada su u Zagrebu radili neku anketu i kada su pitali ljude na ulici ko je to, a neko je rekao: „Nina Badrić“ – rekla je Badrićeva.

Aleksandru Prijovic savladale emocije nakon Sarajeva 3

Podsećamo, Prija se pre nekoliko dana pojavila na promociji kolekcije „Lady B2“.

-Super sam, odlično sam raspoložena. Odmorna sam. Moram da kažem da na sebi imam novu liniju „Lady B“, zapravo bodi. Upućena sam u svaki detalj kolekcije i želim da im čestitam jer znam koliko su truda i vremena uložili u sve ovo. Jako sam srećna zbog njih –rekla je Aleksandra za Grand i dala svoje mišljenje o novoj kolekciji porodice Živojinović.

-S obzirom da je novu kolekciju radila Filipova sestra Ivakoja je fonomenalna, kad mi je donela i čim sam videla šta je uradila rekla sam joj „Bravo, svaka čast“ – izjavila je pevačica, a na pitanje da li bi se i sama jednog dana upustila u novi biznis, odgovorila je:

-Pored pevanja jako teško, ali to se nikad ne zna šta može da sutra da se desi.

BONUS VIDEO- Aleksandra Prijović- Koncert Sarajevo:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić