Pričalo se da su Blizanci u svađi! Predrag i Nenad otkrili zbog čega se raspala njihova grupa: “ Naljutimo se jedan na drugog“ (VIDEO)

blizanci

Braća Predrag i Nenad Jovanović poznatiji kao Blizanci svoju karijeru započeli su 2008. godine kada su objavili svoj prvi album za Grand Produkciju.

Tada su bili jako popularni, a njihova pesma „Laki Laki“ tih godina bila je veliki hit u čitavom regionu. Posle nekoliko godina zajedničke saradnje braća su odlučila da odvojeno nastave svoje karijere.

Kada su doneli ovu odluku, mnogi su se pitali da li je kod njih došlo do neke svađe ili sukoba pa više ne nastupaju kao grupa.

Oni su rešili da stave tačku na sva nagađanja, pa su otkrili istinu o njihovom odnosu, a priznali su da se nekada i posvađaju.

-Mene svi pitaju što ste se vi rastali, zašto ne postoje Blizanci više i zbog čega ne snimamo zajedno? Ja msilim čak da se mi nikada nismo posvađali – rekao je Peđa.

Na ovu priču se nadovezao njegov brat koji je priznalo da je ipak bilo ranije nekih mali svađa i razmerica između njih dvojice.

-To isto mene svi pitaju, svi misle da smo u nekoj svađi. Ja onda uporno objašnjavam i dalje radimo zajedno neke privatne proslave i to. Osim tih nekih dečijih svađa, malo se naljutimo jedan na drugog, pa posle pet minuta kao da se ništa nije desilo, toga je bilo – dodao je Nenad.

Podsetimo, Peđa je nedavno za Grand otvoreno govorio o borbi sa alkoholom, a tom prilikom je priznao da mu je taj porok nanedo veliku štetu kada je njegova karijera u pitanju.

-Ja sam mislio samo da se opustim, pa ti neko kaže uzmi jednu, dve rakije to ti je dobro za glas, ali nije. U narodu je to mišljenje usađeno, od malih nogu ti vidiš da otac nazdravlja sa prijateljima. Ili ono kada neki doktor kaže jedna čaša vina je zdrava, ja mislim da nije. Ja sam jedno vreme uživao u alkoholu, a sada mi je lepše bez njega. Jednostavno sam shvatio da mi je Bog dao šansu i da mogu da uspem i sa pesmama i karijerom- rekao je on.

U videu pogledajte šta je još Peđa nedavno rekao u emisiji „Bez Filtera“.

Foto: youtube/Grand Production,
Autor: A.Milinković