Prava je lepotica, a krije je kao zmija noge: Ćira stigao na koncert Saše Matića u pratnji supruge (VIDEO)

Sasa Matic Split Photo Kamarad produkcija 1

Kralj balada Saša Matić večeras će održati spektakularan koncert u Areni povodom Dana žena, a pored armije njegovih fanova na koncert su sa svojim lepšim polovinama došle i neke od pevačevih kolega, jedan od njih je i Dejna Ćirković Ćira.

O privatnom životu pevača malo toga znamo, jer svoju porodicu vešto skriva od medija i nikad ne govori o detaljima iz privatnog života. Međutim, ovog puta smo uspeli da ga uhvatimo ruku pod ruku sa suprugom Ljiljanom.

Iako se retko pojavljuju u javnosti po fotografijama možemo da zaključimo da je reč o zanosnoj brineti, a po osmehu na licu nema sumnje da će ovaj par večeras uživati u večeri prepunoj emocija koju je Saša pripremio za svoju vernu publiku.

Pevač je za spektakl u Areni obećao vrhunsku zabavu, a verujemo da će njegova mnogobrojna publika i te kako uživati u hitovima koji su obeležili njegovu dvodecenijsku karijeru.

CIRA ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO MUNJA 5 ok

Podsetimo, Osmi mart nastao je kao dan borbe za ženska ljudska prava, odnosno dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca. Prvi Dan žena je obeležen 1909. godine u SAD deklaracijom koju je donela Socijalistička stranka Amerike.

Danas mnoge organizacije u svetu obeležavaju ovaj praznik demonstracijama, predavanjima i akcijama sa ciljem promovisanja ravnopravnosti i daljeg unapređenja ženskih i ljudskih prava.

Takođe, na ovaj dan mnogi muškarci poklanjaju posebnu pažnju svojim lepšim polovinama, darujući im cveće, nakit, vodeći ih na večere ili u bioskop, na koncerte njima omiljenih pevača. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk