SRPKINJA PREDSTAVLJA AUSTRIJU NA EVROVIZIJI: Učestvovala je i na Beoviziji, a evo na kom mestu je završila tada

teodora spiric

Luke Black sa pesmom „Samo mi se spava“ ove godine predstavljaće Srbiju na „Pesmi Evrovizije“ u Velikoj Bitaniji, a pored njega na ovom muzičkom takmičenju će nastupati i još jedna srpska pevačica, ali kao predstavnica Austrije.

Naime, ove godine će Austriju predstavlja pesma „Who The Hell Is Edgar?“ koju pevaju Salena i Teja.

Teji je pravo ime Teodore Špirić koja je kod nas poznata i pod umetničkim pseudonimom Tea Divaj.

Ona je rođena 12. aprila 2000. godine u Beču u srpskoj porodici. Jedan period detinjstva provela je u Kladovu, ali se kasnije ponovo vratila u Beč sa roditeljima.

Inače, Teja se 2020. godine takmičila na Beoviziji pod imenom „Sudnji dan“. Pesmu su na srpski jezik preveli njeni roditelji. Teja je uspela na Beoviziji da se kvalifikuje u finale gde je zauzela 10. mesto.

luck blacj

Inače, predstavnik Srbije na ovogodišnjoj Evrovizije Luke Black već dugo živi u prestonici Velike Britanije, u kojoj se i održava najveće evropsko muzičko takmičenje.

Srbija mi mnogo nedostaje. Nikad se ne bih preselio u Englesku da sam mogao ovde da napravim neku muzičku karijeru isprva – rekao je on na početku i dodao:

Ja sad živim u Londonu. Radim normalan posao. Radio sam i u restoranu pre ovoga. Sada radim u izdavačkoj kući, radim kao menadžer. Ne mogu sad da se pohvatam, sa menadžerisanjem sebe i drugih umetnika… (smeh).

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: Blic/I.G.