POZNATI O HAPŠENJU TEE TAIROVIĆ: „Najbolje je da rade svadbe, tu ne mogu da ih UHVATE“ (VIDEO)

U nedelju je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Tea Tairović uhapšena na aerodromu u Nemačkoj od tad javnost ne prestaje da priča o tome.

Danima se nagađa koji je razlog njenog hapšenja, a ona se na ovu temu još uvek nije oglasila. Kako su neki mediji preneli, Tea je zadržana zbog određene sume novca koja je kod nje pronađena, a neki pak tvrde da nije imala radne dozvole za nastupe u Nemačkoj.

Bilo kako bilo, istina je sigurno negde između, a mi smo pitali naše poznate ličnosti šta misle o njenom hapšenju, ali i da li su oni imali tako neki problem s obzirom da mnogo putuju.

-Ja sam negde pročitala da je uhapšena zbog određene sume novca. Što se mene tiče uvek znam koliko novca sme da se ponese, da li kolima ili avionom. Ne bih se usudila, evo prethodni vikend su mi oduzeli sve što sam kupila. Imala sam iskustvo da mi pobacaju pola stvari koje sam ja kupila, a smatram da to može da se prenese. Oni to bace u kantu, a ja sam potrošila hiljade i hiljade evra – rekla je pevačica Sandra Rešić za Grand.

Capture 1 13

Pevač Ljuba Perućica priznao je da je nekoliko puta bio zadržan na aerodromu, a sad je otkrio i razlog.

-Sa hapšenjem nisam imao iskustva, a sa odvajanjem sa strane jesam. Dešavalo se da kada, na primer, ulazimo u Švajcarsku, dešavalo se čak i u Nemačkoj. Oni te tamo sve ispitaju, gde ideš, koliko ostaješ, da li imaš povratnu kartu, ko te vozi, ko te čeka, ma sve. Ja nisam baš toliko bio spreman da mu u tom momentu odgovorim, što kažu da mu iz rafala izbacim odgovore. Morao sam sve to da pretražujem i da nađem dokaze, tražili su da pogledaju i moje nastupe, da dokažem da zaista pevam. Na kraju sam im rekao da sam došao da pevam kod prijatelja, pustili su Jutjub, a onda su se samo nasmejali i pustili su nas – priznao je Ljuba.

Capture 1 14

Voditelj Zoran Pejić Peja često putuje zbog svojih voditeljskih angažmana na proslavama u Evropi, a neretko ide i preko okeana. On kaže da posebnu pažnju pridaje vizama i dokumentima, a imao je i jedan savet za sve pevače.

Capture 1 15

-Najbolje da radite svadbe, tu ne mogu da vas uhvate (smeh). Koliko sam informisan Tea ima prekoračenje radnih dana, tako da svi mi koji putujemo najbolje da imamo radne dozvole. Kada imaš te dozvole, onda ti niko ne može odrediti te dane koliko smeš da radiš. Još bolje je da imaju vizu na deset godina, moj savet svim pevačima jeste da imaju radnu dozvolu i onda ih niko neće zaustavljati. Oni misle idem da radim ovamo, pa ću proći. Ne, sve se to prati, pogotovo reklame. Moraju da obrate pažnju pogotovo poznati pevači, oni bar mogu da izvade par hiljada evra više i urade sve ptrebne parire – istakao je voditelj za naš portal, a u videu pogledajte šta su ostale poznate ličnosti rekle na ovu temu.

Foto: Z.K.Mjunja/youtube,
Autor: A. Milinković