Login/Registracija

Tuga u domu Radoša Bajića, glumac potresnim rečima oprostio od oca: „Otišao je u rajsko naselje“ (FOTO)

Capture 1 20
Isntagram radosbajic

Miloš Bajić, otac glumca i reditelja Radoša Bajića, preminuo je sinoć u 93. godini. 

Radoš je na svom nalogu na Instagramu objavio očevu fotografiju uz poruku kojom je obavestio javnost da je ostao bez njega.

– U noći 7. februara u 22.24 časova u 93. godini života upokojio se i otišao u rajsko naselje moj stvoritelj, seljak, čovek blagosti, dobrote i ljubavi – Milos Mirka Bajic. U ime snahe Milene, unuka Nedeljka, unuke Jelene, zeta Predraga, snahe Ivone, praunuka Sofije, Lenke, Aleksandra, Filipa – i moje, neka mu je večna slava i neizmerno hvala – napisao je glumac, a ispod objave su mu izjavljivali saučešće.

Inače, glumčev otac je pre nepunih mesec dana proslavio rođendan, a tada je Radoš objavio fotografiju sa njim dok su duvali rođendanske svećice sa torte. 

Glumac je nedavno otkrio da se njegov otac borio, rekavši da „bije odlučujuću bitku za svako novo sutra“, a ispunio mu je i želju da se pričesti.

Miloša je, inače, domaća javnost imala prilike da gleda u seriji „Selo gori, a baba se češlja“ gde je glumio kuma glavnog lika Radašina, kog tumači Radoš, a mnogi su rekli da je imao od koga da nasledi talenat za glumu.

Foto: Instagram/radosbajic,
Autor: A.M/24sedam