Login/Registracija

„Ponela 70.000 evra za šoping u Nemačkoj“ Ovo su detalji hapšenja „Kraljice bakšiša“

Tea Tairović privedena je u Nemačkoj na aerodromu u Hamburgu u ranim jutarnjim satima zajedno sa još nekoliko muzičara. Kako je preneo Kurir, dva muzičara koji su bili sa pevačicom su puštena, dok je Tairovićeva zadržana.

f2f9e37ef752b2df9be43a2e72c838a53e8fc947

Pevačicu je privela, kako su mediji pisali, finansijska policija, jer je navodno kod sebe imala 70.000 evra, a pored nje, privedeno je nekoliko njenih kolega.

Radila je u Bugarskoj i novac koji je dobila za bakšiš ponela je sa sobom u Nemačku, misleći da kupi sebi nešto u šopingu jer je radila dva dana, petak i subotu u Hanoveru i Hamburgu – objasnio je obavešteni izvor koji tvrdi da je upravo ovo Tea rekla policiji u Nemačkoj.

8eac84ed9ca49e33ba7194763da1b948602a5c91

Kako se spekuliše, postoji mogućnost da pevačici bude izrečena zabrana ulaska u Nemačkoj do daljnjeg, kao i njenim kolegama, koje su se našli na spisku privedenih.

Tein menadžer Nikola Bridžis, za beogradske medije otkrio je da je pevačica puštena nakon nekoliko sati ispitivanja, te da je prevashodno privedena zbog prekoračenja boravka u Šengenskoj zoni i da nema nikakve veze sa finansijama.

Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok – izjavio je menadžer za Kurir.

Foto: Z.K.Munja/Instagram ,
Autor: I.Grk