„Na aerodromu ga je čekala verenica“, isplivali detalji o početku ljubavi Zorice Brunclik i Kemiša: „Bilo me je sramota“

Početak ljubavi Zorice Brunclik i Kemiša
Početak ljubavi Zorice Brunclik i Kemiša

Početak ljubavi Zorice Brunclik i Kemiša bio je filmski, ali njihovu romansu obeležili su i trenuci drame koje pevačica ne može da zaboravi.

Zorica je jednom prilikom otkrila kako je upoznala ljubav svog života, a tada je priznala da je jedan susret bio presudan.

Početak ljubavi Zorice Brunclik i Kemiša

Početak ljubavi Zorice Brunclik i Kemiša

Značajan susret za nas desio se u Parizu u aprilu 1980. U grad svetlosti stigla sam sa najstarijom ćerkom Marijom, a pošto smo on i ja bili smešteni u dva različita hotela u istoj ulici, zajedno su nam organizovali prevoz do mesta na kojem je održan koncert – pričala je svojevremeno pevačica.

2baad2748bc62a23a7bea34cb589a1f0d2313260
Početak ljubavi Zorice Brunclik i Kemiša

Pevačica se potom otkrila da je po dogovoru, dve nedelje nakon povratka iz Pariza, otišla na aerodrom da sačeka Miroljuba, a iznenađenju nije bilo kraja kada je shvatila da na aerodromu na kojem ga čeka nije bio samo on već i njegova verenica i njen otac, koji su došli da ga vode kući.

Kada je izašao iz aviona, prošao je pored njih, zaputio se ka meni i poljubio me, ne obazirući se na začuđene poglede. Navodna verenica, kako mi je rekao, nikada nije bila zaprošena, nego je to samo priželjkivala. Pošto je ona bila iz Beča, kao džentlmen, smestio ju je sa ocem u svoj stan kako bi razrešili neprijatnu situaciju, a ja sam kod kuće imala troje dece i majku, pa nismo znali gde da provedemo veče. Mamu sam prethodno slagala da idem na koncert, predočivši joj da postoji mogućnost da prespavam u Vršcu – rekla je tada Zorica.

Početak ljubavi Zorice Brunclik i Kemiša
Početak ljubavi Zorice Brunclik i Kemiša

Zbog prethodnih pogrešnih izbora, bilo me je sramota da joj kažem da idem na sastanak na kojem sam se u stvari i smuvala sa Kemišem. U hotel nismo mogli jer smo oboje poznati, jednako kao ni u restoran. Vozili smo se po Beogradu i okolini, kad nas je u Grockoj zaustavio policajac i zamolio da ga povezemo do zubara jer trpi bolove. Toliko smo se spetljali objašnjavajući da idemo iz nekog studija, a potom, kad smo ga ostavili, Miroljub je predložio da ipak odemo do jednog hotela, gde će naš boravak uz pomoć jednog njegovog prijatelja biti diskretan. Iako je obećao da će se skloniti sa ulaza dok ja ne prođem, virio je iza recepcionarskog stola, ali nikada nije otkrio tajnu. Tako je počela naša ljubav – ispričala je pevačica za medije.

BONUS VIDEO- Zorica Brunclik i Šaban Šaulić igraju na slavi:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.