Da li je ovo realno? Nikada nećete pogoditi koji je nadimak Zorica Brunclik imala na početku karijere

zorica brunclik nadimak 2
Zorica Brunclik nadimak

Pevačica Zorica Brunclik već decenijama nosi epitet jedne do najboljih pevačica narodne muzika. Karijeru drugu pet decenija gradila je isključivo kvalitetnim pesmama, ali je malo poznato da se nakon prve ploče u medijima predstavljala pod nadimkom.

1975. godine Zorica snima svoju prvu ploču za PGP pod nazivomNe daj da nas rastave“, ali se porered njenog imena i prezimena na ploči našao i nadimak Nina.

Zorica Brunclik nadimak

nadimak
Zorica Brunclik nadimak

Ta singlica je napravila pravi bum na estradi i prodata je u preko trista hiljada primeraka. Kako je krenula dobrim putem pevačica je nakon godinu dana izdala još jednu ploču gde se našla pesma „Donela te sreća meni“ i na tom albumu je bila potpisana kao Nina.

zorica brunclik nadimak
Zorica Brunclik nadimak

Nakon toga, pevačica je objavila treći album, ali je tada iz sliku stajalo njeno puno ime i prezime bez specifičnog nadimka. Kako je sve ovo bilo zasita davno, mnogi su zaboravili da je pevačica na početku karijere imala i nadimak, ali je nikada nije otkrila zbog čega je nakon toga odabrala samo ime i prezime.

Pevačica o ovome nije često govorila u javnosti, ali je jednom prilikom za medije samo kratko rekla da su je svojevremeno zvali Nina i ništa više osim toga, pa je tako ostalo nepoznato kako je dobila ovaj nadimak i kako je odlučila da odustane od njega.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Zorica Brunclik i Šaban Šaulić igraju na slavi

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A.Milinković