Tina Ivanović se slomila u emisiji, nije mogla da suzdrži emocije zbog preminule majke: „Ne bih više o tome“ (VIDEO)

Tina Ivanović se slomila u emisiji, nije mogla da obuzda emocije zbog preminule majke.

Nakon nekoliko meseci medijke ilegale, Tina se pojavila u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“, kada joj je kolega Bane Mojićević postavio pitanje šsta se dešava sa njenom karijerom kada se ona slomila pred kamerama.

tina ivanovic 9

Tina Ivanović se slomila u emisiji

Napravila sam pauzu tri meseca iz opravdanih razloga, sada nastavljam dalje… Radim na novim pesamama… Ne bih više o tome– drhtavim glasom je izustila Tina koja nije mogla da suzdrži suze, kada se umešala Lea kIš rečima podrške.

tina iv
Tina Ivanović se slomila u emisiji

Dešavaju se i lepe i ružne stvari u našim životima, ali najvažnije je da nastavimo da radimo jer bol ostaje za ceo život kada izgubite nekog bliskog kao što je Tina izgubila, ali najvažnije je da sa nama i pesma leči sve– rekla je voditeljka.

Tu smo da podržimo i damo snagu– dodao je Bane.

shuw

Podsećamo, Tinina majka preminula je početkom avgusta kada je iznenada preminula nakon dva dana lečenja u Vrnjačkoj banji za šta je pevačica okrivila osoblje.

– Moja majka je umrla u hotelu, 3. avgusta 2023. godine, dovela sam je 1. avgusta, ne znam ni ko nije vodio računa da li je ona popila lekove koji su bili uredno poređani u kutijicama za jutro, veče i noć!? Dok je bila kod kuće sve je to pila, kad su stigle njene stvari posle smrti, videla sam da dva dana nije popila nijedan lek! Dobila je epi napad i infrakt srca! Za šta onda služi medicinsko osoblje nego da obilazi pacijente i da proveraju da li su popili terapiju – napisala tada pevačica.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Jana Todorović o porodičnoj tragediji:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić