Peja prvi put o razvodu: „Sami smo krivi, nema ništa od pomirenja“ (VIDEO)

Voditelj Zoran Pejić Peja nedavno je stavio tačku na brak sa suprugom Draganom nakon pet godina zajedničkog života.

U razgovoru za naš portal voditelj kaže da su sami krivi za rastanak i objasnio kako je izledao razvod od Dragane.

peja o razvodu 1
Peja prvi put o razvodu

Peja prvi put o razvodu – Sami smo krivi, nema ništa od pomirenja

 –Ja ne volim u stvari rastanke, ali volim kada s nekim sedneš i izneseš problem, kako da rešimo to… Moja bivša supruga i ja smo se razišli tako sto smo seli, popili kafu. Mi smo sami krivi, mi smo ubili našu ljubav. Nismo se razdvajali 24 sata, možeš da zamisliš kako je to bilo – rekao je on.

Peja kaže da iako je sa suprugom ostao u dobrim odnosima, do pomirenje ne može doći jer ipak taj odnos više nikada ne bi bio isti.

peja o razvodu 2
Peja prvi put o razvodu

– Ne može da dođe do pomirenja jer smatram da kad se nešto polomi ne treba krpiti. Ono treba gajiti dok se ne polomi, a kad se polomi nema potrebe da lepiš. Hleb ne možeš da zalepiš, papir isto, ostaće oštećenje. Mislim da od pomirenja nema ništa – dodao je Peja.

peja o razvodu 7
Peja prvi put o razvodu

Nedavno su mediji napisali da je njegov sin Jovan napravio skandal kod Đanija na veselju kada je odbio da pozira sa majkom, a Peja za svog naslednika ima opravdanje.

– Jovan je skromno i fino dete, pošteno dete. On radi na televiziji kao organizator. Dete koje ne voli da se slika, ne voli estradu, ne voli da bude u tom nekom sistemu. On smatra da je moj posao moj, mamin je mamin i mi smo u obavezi da odgovaramo na pitanja… A on nije. Ima devojku sa kojom putuje, uživa. Možda je bilo u pitanju da je Zlata zapela: „Sine, hajde da se slikamo“. Kiša je bila, on ne voli da pokisne. I jednostavno je tako ispalo. Tako je burno reagovao. Možda ga je devojka, ili neko iznervirao. Inače je jako ljubazan – zaključio je voditelj za Grand.

Šta je još Peja rekao o razvodu pogledajte u videu na početku teskta

BONUS VIDEO – Peja o novoj emisiji „Prala roma

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/A.Dačić