Login/Registracija

Pobednik „Zvezda Granda“ odgovorio na komentare starijeg kolege: „Rekli su mi da me pominje“

Mladim pevačima jedan od najvećih snova je da ih pohvale velike muzičke zvezde, a upravo to se desilo pobedniku „Zvezda Granda“ Ibru Bublinu. Salvu pohvala dobio je od starijeg kolege Ivana Milinkovića, bivšeg pevača čuvene grupe „Legende“.

-Od ovih mladih pevača meni je recimo mladi momak iz Bosne, Ibro Bublin, super pevač. Ima dece koja lepo pevaju i imaju svoj potpis, a među njima je i Ibro. On je neko ko je vrlo prepoznatljiv. Recimo i kada peva Šabanovu pesmu, peva je na svoj način i to vrlo lepo. Svako ko uspe da bude prepoznatljiv kao mlad u ovom moru pevača napravio je veliki korak- istakao je Ivan nedavno u emisiji „Grand Magazin“.

Izgleda da je ta informacija malo kasnije došla do Bublina koji je ostao zatečen pohvalama koje je čuo te se na društvenim mrežama pohvalio pratiocima.

-U zadnje vreme, nekolicina bliskih prijatelja su mi nekako „usput“ rekli da me je gospodin Ivan (bivša grupa „Legende“) pominjao u jednoj emisiji. Od svih obaveza koje imam, nisam odmah mogao sipratiti o čemu se tačno radi i koja je to emisija. Danas sam pogledao ceo Ivanov intervju, gde čovek koji je za mene jedan od najvećih umetnika i kolega, je počeo u jednom trenutku da me hvali i to nekako iskreno i od srca- napisao je Ibro ne krijući sreću i ponos.

-Ovo je zaista velika satisfakcija za svakog mladog interperatora- priznao je bivši pobednik „Zvezda Granda“.

Podsetimo, Ibro Bublin nedavno je objavio novu numeru zbog čega ne skida osmeh sa lica, mada su mnogi posumnjali da je glavni razlog za to nova ljubav.

Razlog je nova pesma, a što se tiče zaljubljenosti, to ću možda nekada javno reći. Ja sam uvek zaljubljen. Meni nije teško da budem u vezi kada imam devojku pored sebe koja razume moj posao. Dovoljno je da mi kaže idi srećo radi, dođi na vreme i donesi pare – rekao je kroz smeh.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović