Login/Registracija

Slađa Alegro nikad surovija: „Imali smo predispozicije da budemo DIJABOLE od roditelja“

Pre četiri godine pevačica Slađa Alegro ostvarila je svoj najveći san kada je na svet donela ćerku Milu. Iako veoma često ističe da trenutno živi svoje najlepše dane i uživa u trenucima sa svojom mezimicom, sada je otvorila dušu o njenom vaspitanju.

-Od njenog rođenja smo imali sve predispozicije da budemo dve diabole od roditelja zato što smo je dobili u kasnim godinama, zato što je stvarno bila muka da se sve to dogodi i onda od te prevelike ljubavi da negde nešto ne omaneš. Ja stvarno mislim da nigde nismo omanuli za sada. Bitno je da slušate sebe iznutra i da date ogromnu količinu ljubavi. Kažu da ne treba da razmazite dete, razmazite ga, volite ga do iznemoglosti, ali do one tačke da ne postane bezobrazno, nevaspitano, to zaista ne bih volela. A za to buduće ludo vreme, mora se sama potruditi, kao što smo se mi trudili, ja na primer svoje roditelje nikada ništa nisam slagala, mislim da je najbitnije da se stvori poverenje i ta neka drugarska priča, ali da ima strahopoštovanja i da se zna ko je u kući otac i kako se razgovara i sa njim i sa majkom. Zato i kao žena morate voditi računa za koga se udajete, pa i sutra da niste zajedno, najvažnije je kako se taj muškarac ophodi prema svojoj majci, tako će sutra prema meni i svom detetu – objasnila je Slađa.

Veoma često se dešava da deca poznatih roditelja krenu njihovim stopama, međutim Mila je još uvek mala da bi Slađa o tome razmišljala. Ipak pevačica se trudila da joj ljubav prema muzici usadi još dok je bila u stomaku.

– Trudila sam se dok je bila u stomaku da puštam malo narodnu muziku, nešto što ja volim da slušam, mazila sam je, ali ona nije reagovala, nije se mrdala uopšte. Onda je došao tata sa Zabranjenim pušenjem i dete je reagovalo, znači mama, džabe se trudiš, ništa od toga. Mi generalno kod kuće slabo puštamo domaću muziku, uglavnom ide neka radio Karolina koju ja uglavnom slušam i vidim da joj se posebno dopadaju neke brze pop stvari koje su stare i po 50 i 60 godina. Danas mi je rekla: “Možeš li da mi pustiš nešto da plešemo, ali bih volela nešto malo jače.“ Tako da, ne reaguje na narodnu muziku, ne zanima je ništa što je domaće, bar do sada nije pokazala da je to interesuje i ne trudimo se da joj nešto forsiramo, još uvek je vreme za dečije pesmice, nema potrebe da sluša bilo šta drugo, pa čak ni moje pesme – priznala je pevačica.

Podsetimo, Slađa je nedavno oduševila publiku kada se pojavila u džins jakni sa likom svoje mezimice.

-Svuda zajedno- poručila je tom prilikom i izazvala oduševljenjemeđu publikom.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović