Login/Registracija

Pinkova ZVEZDA od sad u GRANDU, prateće vokale mu peva poznata pevačica (VIDEO)

Nekadašnji učesnik rijalitija i jedna od Pinkovih zvezda, Nemanja Maksimović, odlučio je da nakon kraće medijske pauze ovoga puta svoje poverenje pokloni najvećoj produkcijskoj kući na Balkanu i za Grand objavi novu pesmu.

Nakon učešća u nekoliko projekata druge televizije, Nemanja je 2018. godine snimio duet „Gde smo mi“ sa Jelenom Gerbec, a sad je u Grandovo jato stigao sa pravim klupskim hitom.

Njegov novi singl nosi naziv „Pozovi me“, a da mu je veoma stalo da njegov povratak na scenu bude pun pogodak svedoči i to što je angažovao pravu ekipu hitmejkera i napravio filmsku priču od spota koji se nalazi na zvaničnom Jutjub kanalu Grand produkcije produkcije. 


Ono što je zanimljivo jeste da mu je prateće vokale u novoj pesmi pevala jedna od naših najtraženijih pevačica, a to je Ivana Selakov koja je poseban doprinos dala upravo svojim čarobnim glasom.

Numera je za kratko vreme osvojila srca publike, te se komentari „ne znam da li je bolji spot ili pesma“, „ovo je odlično“ i dalje nižu ispod videa koji možete da pogledate u nastavku. 

Autor: I. Ankić