Login/Registracija

„Pevaš za 10“ Nadica Ademov pokidala hit Snežane Đurišić (VIDEO)

Mlada, lepa, zgodna, a na sve to i talentovana, Nadica Ademov ruši sve predrasude o mladim pevačicama i čuva od zaborava stare narodne hitove.

Njen muzički repetoar broji nekoliko stotina pravih narodnjaka, a jedna od omiljenih pevačica svakako joj je i kraljica narodne muzike Snežana Đurišić. Upravo njenu poznatu pesmu „Kiše“ , koja je nastala davne 1983. godine, kada Nadica nije bila ni rođena, uživo je izvela u emisiji „A sad malo mi“ i pokidala.

Sa istom emocijom kao i Snežana, Nadica je doživela svaki stih čuvene balade, što je naišlo na odličan prijem na društvenim mrežama, gde se i dalje deli isečak iz ove emisije.

„Tako mlada, a tako lep i formiran glas“, Peva za više od 10″, „Nadica je jedna od najboljih pevačica. Lepa, zgodna, a još i lepo peva“, „Uživam dok je slušam, predivno peva„, neki su od pohvala. Ipak, ima i onih koji smatraju da niko ne može da nadmaši original.

„Jedna je Snežana Đurišić“, „Daleko je ona od Sneške“, „To samo kraljica narodne muzike peva maestralno“, glase komentari ispod videa koji na društvenim mrežama već broji preko 300 hiljada pregleda.

A vi poslušajte kako je Nadica otpevala „Kiše“, pa prosudite sami da li se približila originalu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić