Login/Registracija

HIT KOJI SE DUGO ČEKAO: Kenan Dervišević okružen trbušnim plesačicama predstavio prvenac (VIDEO)

Publika je sa nestrpljenjem čekala svih ovih meseci nakon velikog finala prvu pesmu četvrtopasiranog učesnika Kenana Derviševića. Došao je i taj dan pa je prošlogodišnji finalista numeru „Crni dijamanti“ predstavio u večerašnoj emisiji „Zvezde Granda“.

Poverenje za prvu pesmu poklonio je muzičkom direktoru Grand produkcije Aleksandru Miliću Miliju koji je za njega pripremio još jednu numeru „Jedinac“ koju će publika imati prilku da čuje uskoro.

Na velikoj Gradovoj sceni, Dervišević je predstavio svoj prvenac, a pratile su ga četiri trbušne plesačice koje su svojom koreografijom dovele atmosferu u studiju do usijanja.

-Noćima na stolove se penje, svi već slute moje uništenje, nikom nije ni milo, ni drago, a umiru za njom. Mani me se brate, ne diraj mi nju, svatovi nas prate već za godinu – glasi refren pesme „Crni dijamanti“ koja preti već nakon prvog izvođenaja da postane veliki hit.

Mnogi kažu da je ova pesma u ritmu pesme „Sikter“ koju je Mili napravio za prošlogodišnju učesnicu Zoranu Mićanović, a po mnogim prognozama „Crni dijamanti“ će bez sumnje oduševiti publiku podjednako kao i sve pesme koje za Zvezde Granda radi Aleksandar Milić Mili.

U nastavku teksta poslušajte prvenac Kenana Derviševića „Crni Dijamanti“:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković