Nekadašnjem učesniku „Zvezda Granda“ preminuo brat, pevač slomljen: „Nismo se ovako dogovorili“

302076572 205978731767664 397196826327477916 n
Instagram

Rođeni brat Armina Bijedića, nekadašnjeg učesnika „Zvezda Granda, Ernad Bihjedić preminio je u 44. godini života, što je pevača veoma pogodilo, te se na svom Instagram profilu emotivnom objavom oprostio od njega.

-Nismo se ovako dogovorili. Zauvek ćeš biti u mom srcu brate rođeni – napisao je Armin uz fotografiju iz detinjstva na kojoj pozira sa bratom, što je rasplakalo mnoge.

Iza preminulog Ernada ostali su otac Sead, majka Šefika, brat Armin, bratanice i ostala mnogobrojna rodbina.

Kako je pevač naveo na svom profilu, objavivši umrlicu, njegov brat će na večni počinak biti ispraćen u ponedeljak, 14. novembra u 13 časova.

Podsetimo, Armin Bijedić proslavio se učešćem u „Zvezdama Granda“ koje je u toku takmičenja i napustio. U medijima se spekulisalo da nakon toga nije bio u dobrim odnosima sa Sašom Popovićem i Grand produkcijom, ali je pevač to oštro demantovao.

-Nije tačno da sam došao u konflikt sa Sašom i Grandom. Nisam potpisao ugovor i samim tim izgubio sam pravo na takmičenje. Želim da se zahvalim Grand televiziji, Grand produkciji, a posebno Saši Popoviću na ukazanoj prilici – istakao je pre šest godina Armin.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić