Pevao dvanaest sati: Milan Mitrović progovorio o 15.000 evra koje je inkeširao u novogodišnjoj noći (VIDEO)

64719a1c932514ea5ed5d9c979d40821a5101e1d

Milan Mitrović poznat je kao pevač koji ima neverovatnu harizmu, ali je od kada je osnovao svoju porodicu odlučio da muzičku karijeru stavi po strani i maksimalno se posveti ženi i deci:

Jako sam želeo porodicu, ništa se nije desilo slučajno. Međutim nisam samo zbog porodice muziku zapostavio. Četiri, pet godina sam svaki dan mnogo radio, pevao i skitao. Kada imate dvadeset godina i kada su vam sva vrata otvorena nećete ih zatvarati, nego ćete stalno tražiti ova dok jednom ne dođete do trenutka da vam treba odmor – objasnio je pevač.

U poslednje vreme pevač se povukao sa scene, pa ređe izdaje pesem, ali i gostuje u emisijama. Tokom gostovanja u „Grand magazinu“ Milan je otkrio da obaveze oko porodice nisu jedini razlog za to.

Bilo mi je teško da nađem pesmu koja me loži. Mlade generacije su došle do zražaja što mi je drago, ali mi se neki od tih modernih pesama ne dopadaju. Sve ima svoje vreme, pa će i to da prođe – rekao je Mitrović.

milan mitrovic 1

Tokom gostovanja u emisiji Milan je otkrio i da li je istina da je uzeo petnaest hiljana evra u novogodišnjoj noći.

Sve i da je bilo tako, taj sav novac ne bi išao samo meni. Moram da se zahvalim tim ljudima koje sam ja veselio, bilo je to divno jedno veče. Mediji uvek vole da malo daju gasa svemu što čuju. Ne mogu da kažem da je ta suma novca bila u pitanju, ali to je bio skup divnih ljudi. Zabavno je bilo što smo počeli u šest i završili u šest. Bilo je tu i trubača, bilo je više muzičara nego gostiju, ali eto mi smo rešili da u Novu godinu uđemo maksimalno veselo – odgpovori je nasmejani pevač.

Ostatk intervjua možete poslušati u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk