Login/Registracija

ČIK POGODI: Preslatka devojčica sa fotografije danas je omiljena voditeljka (FOTO)

Preslatka devojčica sa fotografije danas je jedna od najuspešnijih televizijskih voditeljki i novinara. Ona svojim emisijama „A sad malo mi“ i „Zvezde Granada specijal“ iz nedelje u nedelju oduševljava gledaoce i drži ih zakovanima za male ekrane.

Poznata je kao dobar domaćin i novinarka koja je uvek spremna da prava pitanja postavi u pravom trenutku, ali da pritom nikada ne povredi ili uvredi sagovornika.

Za vreme svoje novinarske karijere donela je brojne ekskluzive, sarađivala je sa najvećim imenima na estrade, a pritom nikada nije prešla granicu dobrog uskusa.

Neretko ističe da je privatno potpuno ista kao i pred kamerama. U emisiji „Iz profila“ koja je obarala sve rekorde gledanosti od svojih gostiju uvek je tražila fotografije iz detinjstva, a sada je bilo vreme i da ona pokaže svoju. Devojčica sa fotografije je Vesna Milanović.

Imala sam kratku kosu i obožavala sam da je tapiram. Šiške su moj zaštitni znak, tako je danas, ali i kada sam imala pet godina. Ova devojčica koja drži ruku naslonjenu na glavu u donjem levom uglu sam ja. I dalje obožavam prijatelje iz detinjstva. – rekla je simpatična voditeljka.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I.Grk