ŠOK! Pevačica se RASPLAKALA u emisiji, od suza nije mogla da dođe do reči: „Jesam jaka žena, ali…“ (VIDEO)

Capture 6 2

Pevačica Nela Bijanić nedavno je sa sinom Oliverom gostovala u emisiji „Grand Magazin“ gde su sumirali utiske iz odlazeće godine, ali se i prisetili samog početaka njene muzičke karijere.

Voditeljka Jovana Pešić je za pevačicu pripredila iznenađenje o kome nije mogla ni da sanja. Naime, ona je uživo u programu pustila snimak star skoro dvadeset godina kada je Nela sa porodicom gostovala prvi put u nekoj Grandovoj emisiji.

Pevačicu je posebno pogodilo to što je u ovom gostovanju sa njom bila i cela njena porodica, suprug, sin, otac i prijateljica. Kako je počeo video, tako su Neli krenule suze i nije mogla da sakrije emocije do kraja emisije.

Capture 6 3

-Ja delujem kao jaka žena i jedam jaka žena. Sa jedne strane sam baš emotivna, kad je ovo bilo pre dvadeset godina. Baš te me oduševili i raznežili – rekla je Nela koz suze, a na ove reči se nadovezao harmonikaš Mirko Kodić:

-Pažljivo sam gledao ovaj prilogi nešto razmišljam sada. Kakve su ovo emsijie bile, prave porodične, sada se sve to izgubilo – rekao je Mirko.

U videu pogledajte kako je sve izgledalo:

Foto: youtube/grandmagazin,
Autor: A.Milinković