„Sevali su noževi jer mlada nije nevina“ Naš pevač otkrio šokantne detalje sa romskih svadbi: „Mladoženja je lomio flaše, svi osakaćeni“

Pevač otkrio šok detalje sa romskih svadbi

Folk pevač Ljuba Aličić priznaje da najviše bakšiša zaradi na romskim veseljima, a nedavno je otkrio da se na jednoj svadbi dogodio incident na kom je bila povređena njegova koleginica Verica Šerifović.

Moja prva svadba romska je bila u Italiji u Milanu. Bilo je to pre 35 godina. Bilo je tu svašta. Ja sam bio jedina zvezda tu. Jednom se desilo, mi pevamo svadbu kad usred svadbe sazna se da mlada nije nevina. Odjednom počnu da sevaju noževi i viljuške. Svi osakaćeni i fajront. Ja gledam mladoženju, a on sedi i razbija pivske flaše – ispričao je pevač, prenosi 24sedam.

ljuba alicic 9

Pevač otkrio šok detalje romskih svadbi

To se desilo prvog dana, a svadba je trebalo da traje dva.

Rekli su nam – odmah bežite u hotel, nema više svirke. Posle tri sata dolazi gazda i kaže: „Ljubo ustajte, mlada je nevina idemo da se veselimo- ispričao je Aličić koji tvrdi da niko od pevača ne odbija romske svadbe, upravo zbog enormnog bakšiša.

Koliko je ko plaćen, to ne znam. Inače, najskuplja romska svadba je bila jedne godine u Francuskoj. Bila je tada Lepa Brena Šaban Šaulić, Zorica Brunclik… Bili su svi sa estrade. Tad su, doduše, bili franci, ali kad bi se sad prevelo u evre, cela svadba je bila oko tri miliona evra- kaže Aličić koji potom ističe da su romske svadbe na visokom nivou.

– Ti ljudi znaju da se vesele, daju veliki bakšiš. Takvih svadbi nema u Srbiji jer narod više ima novca po Italiji, Francuskoj, Austriji. Ja retko pevam svadbe po Srbiji. Retkost je da bude bogata u Srbiji– ispričao je Aličić.

(Blic)

BONSU VIDEO- Ljuba Aličić intervju:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.