Nakon prvog polufinala isplivale brojke: Evo koje dve kompozicije su ubedljivi favoriti za pobedu na PZE

zorja pze prvo polufinale 599

Sinoć je održano prvo polufinale „Pesme za Evroviziju 2024“, u kojem je njih osmoro obezbedilo plasman u finale, koje će biti održano u subotu 2. marta.

Prošlo je devet sati nakon što su objavljeni nastupi izvođača sa „Pesma za Evrovoziju“ na Jutjubu na zvaničnom kanalu RTS, a jedna pesma apsolutno se izdvojila u odnosu na sve ostale.

breskvica pze filip 1

U pitanju je pesma „Gnezdo orlovo“ Anđele Ignjatović Breskvice, koja ima trenutno oko 108.000 pregleda, a čak je i 11. u trendingu.

Posle nje ide Zorja Pajić sa numerom „Lik u ogledalu“ sa nešto više od 69.000 pregleda, dok naredna numera u ovom trenutku ima svega 15.000 pregleda i izvode je Bojana i David, a zove se „No no no“, piše Telegraf.

Zorja Evrovizija 1

Podsećamo, Zorja je tokom prenosa ,na društvenim mrežama dobila veliki broj pozitivnih komentara i podrške, a sada je otkrila i da li je to očekivala.

-Dugo smo krili taj nastup jer sam se plašila da neću dobiti taj vau efekat. I kolege su mi rekle da sam pokidala – rekla je Zorja.

Iako priželjkuje trijumf, priznaje da je i ovaj performas za nju neka vrsta pobede.

-Očekivanja koja sam imala od ovog učešća sam već ispunila. Tako da je top. Radila sam dosta na sebi u proteklom periodu i drago mi je da sam uspela to da pokažem. Nadam se da ljudi to vide i razumeju – dodala je Zorja.

BONUS VIDEO- Zorja Pajić intervju „Pesma za Evroviziju“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Autor: S. Č.