Nova, bolja, jača! Konstrakta više ne pere ruke, nećete verovati šta sad radi na sceni

konstrakta8

Nastup Konstrakte u drugoj polufinalnoj večeri „Pesme za Evroviziju“ iščekivao se sa nestrpljenjem, a mnogi su se pitali šta je umetnica pripremila za ovogodišnje takmičenje.

Njen performans sa numerom „In Corpore Sano“ pre dve godine osvojio je preko noći čitavu Evropu, a sada se takmiči sa numerom „Novo, bolje“.

konstrakta

To novo zahtevalo je i novi performans, a prvi utisak je da čitav nastup nosi atmosferu od pre dve godine. Ovoga puta pevačica ipak ne pere ruke u lavoru, ali ima poveću posudu sličnog oblika u kojem mesi hleb.

konstrakta 888

Čekajući da hlebno testo naraste Konstrakta se pita ‘doktore, šta mi je’, a sudeći po prvim reakcijama publiku i ovoga puta i te kako intrigiraju stihovi njene pesme.

konstrakta 9996

Od teze da „proverene stvari ne treba menjati“ do onoga da je „ponavljanje majka mudrosti“ Konstrakta je definitivno uspela da ponovo izazove veliku pažnju javnosti.

-Nova, bolja, jača i sve zdravija dok ne umre – rekla je Konstrakta posle nastupa u Green room-u i objasnila odakle joj posuda.

konstrakta 3

-Naćva je došla iz čuvenog sela Glibovac od prabake Rebeke koja je živela 103 godine. Stolica je ista i to prikupljamo kroz naša bijenala – objasnila je Konstrakta.

konstrakta 1

BONUS VIDEO: Zorja na Pesmi za Evroviziju – prvo polufinale

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen RTS,
Autor: A.Dačić