Nakon razvoda Peja priznao da nema prijateljice, a ovo je razlog: „To uvek prođe kroz glavu“

peja o razvodu 1

Zoran Pejić Peja nedavno je zatekao javnost kada je saopštio da se razvodi od supruge, međutim on je ovaj rastanak podeno kao zreo odrastao čovek koji trenutno uživa u solo životu i posvećen je svom poslu u kome je izgradio ozbiljno ime na estradi.

Kao vrsni poznavalac naše muzike, Peja ima istančan ukus, a sada je priznao kog pevača posebno voli da sluša.

Peja nema prijateljice

Zbog čega Peja nema prijateljice?

Ljuba Lukić ima mnogo lepih pesama i ja kada se automobilom vraćam iz Beča imam cd na kome ima nekoliko Ljubinih pesama od koji je tu „Ne gledaj u meni druga“, jedna sto posto istinita pesma– rekao je voditelj koji smatra da muško-ženska prijateljstva ne postoje.

Ja ne znam da li muškarac i žena mogu da budu drugari. Prođe nekada kroz glavu… Meni uvek prođe, ja priznajem. Ja ne znam kako to i tako me pogodila ta pesma i snimio sam sebe kako pevušim tu pesmu i to je moj najgledaniji snimak na društvenim mrežama- priznao je u svojoj emisiji.

Peja nema prijateljice

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Peja o razvodu:

PROČITAJTE JOŠ: