„Ceo život sam bio razveden“ Zoran Pejić Peja nikad iskrenije o razvodu: „Čovek se na dobro brzo navikne“ (VIDEO)

Voditelj Zoran Pejić Peja nedavno se razveo od dvadeset pet godina mlađe supruge, a ekskluzivno pred Grandovim kamerama ogolio je dušu i otkrio kako se sada oseća.

Iako kažu da je razvod jedna od najtežih situacija u životu svakog čoveka, Peja je o svom ljubavnom životu govorio sa osmehom na licu.

-Mogu da kažem da sam ja sam ceo život bio razveden. U stvari bio sam oženjen pet, šest godina i to je to. Kao momak živim, tako da sve u svemu dobro je. Čovek se na dobro jako brzo navikne – istakao je za Grand.

ZORAN PEJIC PEJA PZD SNIMANJE 11092023 FOTO MUNJA 6 ok
Zoran Pejić Peja nakon razvoda

Uspeha na poslovnom planu mi nikada nije manjkalo, ali uprkos tome Peja je spreman da se upusti u nove pustolovine.

Kako i sam kaže, oduvek se vodio parolom ‘nikad nije kasno’ te smatra da je pravo vreme da se oproba u glumi.

-Voleo bih da budem glumac i nekako, meni je Čkalja uvek bio idol. Zato sam tu neku njegovu energiju, humor i šalu pokušao da zadržim i ja i da je pokažem ovde na televiziji. Jednostavno mislim da sam donekle uspeo, ali Čkalja je Čkalja tako da kapa dole i učite od njih. Evo, ako neko gleda ko pravi seriju, evo prijavljujem se – rekao je on.

5d9f509d35c421e506b83cd8e31239c89f20b97a
Zoran Pejić Peja nakon razvoda

Pejić je u razgovoru sa oduševljenjem i ponosom govorio i o svom sinu, ističući da je jako srećan što njegova devojka pozitivno utiče na njega.

Ponosan sam kao roditelj, prvenstveno zato što je dobar čovek. Zato što je izrastao u jednog čoveka koji je jako osećajan i pažljiv. Ima devojku već duže vreme, jako sam srećan zbog njih jer vidim da ona utiče pozitivno na njega, kao i on na nju. Pazi svoju majku, pazi svog oca kao i on, tako da moram da kažem da sam jako srećan. Meni je drago što on ide korak po korak – govorio je, pa dodao:

-Zlata i ja možemo da mu kupimo odmah sad avion, nije problem. A šta ćemo posle aviona, napravićemo problem. Ja sam vozio peglicu pa sam bio srećan. Sećam se i kad nije htela da upali, pa su me drugari gurali, pa je jedva upalila. Ja sam je platio 400 maraka tad ,sećam se da sam bio jako srećan što imam svoje vozilo. Tri dana sam je popravljao, dva dana vozio. I evo danas imam pet svojih automobila, ali nemam tu sreću kao sa tom peglicom. Mnogo je srećniji čovek kada ima malo.

b645636815fe54fdd29282d048e608b23aa24339
Zoran Pejić Peja nakon razvoda

BONUS VIDEO: Zoran Pejić Peja otvoreno o novoj sezoni svog šoua „Pesmom za dušu“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković